Gjør livet til en fest, ri islandshest!


STYRET 2018

 

 

Leder: Kariann Sjølingstad  

91601918

leder@gladur.org

Nestleder: Ingrid Otterdal

95825084

nestleder@gladur.org

Sekretær:Geir Birkenes

  95159064

geir.birkenes@aase-landbruk.as     

Kasserer: Jorunn Egeli

90599540

jorunn_egeli@hotmail.com

Sportsansvarlig:

 

 

Utdanningsansvarlig: Ilja Svensson

90759740

Svenssonilja@gmail.com

Barne- og ungdomsansvarlig:Vilde Drange                  

46960018

drangevilde@gmail.com

 

1.vara: Stig Drange

 

2.vara: Rune Espeland

40248270

espelandrune@gmail.com

3.vara: Karianne Klungeland

  97734328
 

karianne.klungland@live.no

-post

PRESENTASJON AV STYRET 2018:
 
LEDER:
 

Jeg heter Kariann Skår Sjølingstad og er 34 år gammel. Jeg bor på Slettan i Holum sammen med min mann Simen og våre to barn Alvilde på 8 år og Sigrid på 5 år.
Vi har 3 egne hester og har til sammen 8 hester på bruket.
Jeg har vært med i Gladur i 23 år og fikk min første hest da jeg var 12 år gammel. Nå er hele familien Gladur medlemmer. Tidligere har jeg vært med som styremedlem i klubben og vært med i valgkomiteen i fire år. Jeg har også vært leder i Barn ungdom og breddeutvalget i NIHF.


Jeg ønsker å finne «gnisten» i laget igjen! Interessen for islandshesten har vi jo allerede.  Det er en flott hobby vi har og den er enda morsommere sammen med andre som har fått øynene opp for disse fantastiske lavageitene. Jeg brenner for å samle klubben igjen for å sammen øke aktiviteten i klubben på alle plan. Konkurranser, turer, kurs osv for ALLE!
Dette kan vi få til dersom vi alle trår til og bidrar der det trengs. Kom på medlemsmøter, si din mening og kom gjerne med dine ønsker. På den måten håper jeg at vi kan møte de behovene som er rundt om i Gladurland. 

Jeg skal gjøre mitt beste!

 

Kariann 

 

                                                     

 

SEKRETÆR

 

KASSERER

 

Mitt navn er Jorunn Egeli, jeg er 30 år og har holdt på med islandshest siden jeg var 13. Jeg har vært med i Gladur like lenge, men dette er min første gang i styret. Jeg har hatt noen år som jeg har vært veldig lite aktiv, men nå er jeg klar for å hive meg med på alt som skjer i Gladurland igjen.

 

Jeg bor i Holum og har en nydelig islandsvallak stående på Slettan hos Kariann. Jeg har vært turrytter i alle år, og det kommer jeg til å fortsette med, men nå rir jeg i tillegg en del kurs, og muligens et par småstevner..

 

Jeg brenner for at absolutt alle skal føle seg hjemme i klubben enten man er konkurranserytter på høyt nivå eller turrytter som meg selv. Vi har plass til alle, men er også avhengig av at folk kommer med ønsker om hva de vil ha av arrangementer. Jeg ønsker å bidra med at vi får senket terskelen for å melde seg på arrangementer. For mange føles det litt for høytidelig, det kan vi gjøre noe med! Selv om jeg har vært med i Gladur i mange år, kjenner jeg kun få av medlemmene i dag, så jeg gleder meg til å bli kjent med dere andre rundt forbi på arrangementer.

 

Alt av økonomispørsmål kan rettes til meg :)

 

Hilsen Jorunn

 

 

 

SPORTSANSVARLIG

 

UTDANNINGSANSVARLIG

 

BARNE- OG UNGDOMSANSVARLIG

VARA 1
VARA 2
VARA 3